Juf Sylvie

Hallo, samen met mijn man Erik en onze 4 kinderen woon ik in Sint-Pauwels. Na de geboorte van de jongste in 2002 kreeg ik de gelegenheid om  als administratief medewerkster aan de slag te gaan.

Met een drukke job in Brussel in de IT-sector was mijn keuze snel gemaakt. Een afwisselende job, vlak bij huis en de mogelijkheid om de schoolvakanties met mijn kinderen door te brengen zijn onbetaalbaar.

Ik sta in voor de leerlingenadministratie, personeelsadministratie, facturatie en allerlei administratieve taken. Ik werk zowel voor natuurschool De Ritsheuvel als voor de ervaringsgerichte vestigingsplaats de Fontein in Sint-Niklaas. Het secretariaat bevindt zich in Puivelde. Mijn deur staat altijd open voor eventuele vragen op alle dagen van de week, behalve op woensdag en op donderdagnamiddag,  dan heb ik vrij en maak ik tijd voor mijn hobby’s.

Mijn passies zijn tuinieren, yoga en genieten van alle momenten samen met mijn gezin en familie. Uitstapjes met vriendinnen,  een goede film, lekker eten, lange wandelingen in de natuur samen met onze hond Alice…

Dit alles delen met wie ik liefheb, maakt van mij een gelukkig persoon.