Eendjesklas

Juf Elise

Welkom in de eendjesklas! Ik ben juf Elise en woon samen met mijn vriend en twee schatten van dochters in Lokeren. In mijn vrije tijd hou ik van leuke uitstapjes doen. Ook vind ik het fijn om met vrienden gezellig bij te praten of eens lekker uit eten te gaan.

Ondersteuningsjuf Erica

Ik sta verspreid over de week in de verschillende kleuterklassen, dit zowel in de Ritsheuvel als in de Fontein.

Dagelijks geniet ik van een dikke knuffel of een lach van de kinderen. Het meest hou ik van dans, beeldende activiteit en beweging. Ook andere zaken laat ik met plezier aan bod komen.

In mijn vrije tijd hou ik van bewegen: rope skipping , zwemmen, dansen en heb ik interesse in workshops over nieuwe bezigheden. Voldoende afwisseling geeft me steeds weer een uitdaging.

In de klas

In ons klasje worden we vergezeld van onze lieve klaspop Anna. Samen met Anna leren we spelenderwijs vele dingen, maar zich geborgen en veilig voelen in de klas, bij de juf en bij de andere kleuters is het allerbelangrijkste. Aan de hand van boeiende en uitdagende materialen worden de kleuters in hun spel gestimuleerd tot ontdekken, exploreren en experimenteren. We beleven samen een mooie tijd!

<

Wist je dat?

Op dinsdag juf Erica in de klas staat.

Wij op woensdag turnen bij juf Limme.