Eendjesklas

Juf Elise

Welkom in de eendjesklas! Ik ben juf Elise en woon samen met mijn vriend en twee schatten van dochters in Lokeren. In mijn vrije tijd hou ik van leuke uitstapjes doen. Ook vind ik het fijn om met vrienden gezellig bij te praten of eens lekker uit eten te gaan.

Ondersteuningsjuf Kelly

Hallo ik ben Kelly. Ik sta gedurende de week verspreid in verschillende kleuterklassen, dit zowel in De Ritsheuvel als in De Fontein. Op De Ritsheuvel kan je mij terugvinden in zowel de bijtjes- als eendjesklas.

In de klas ben ik heel graag muzisch met de kinderen bezig: dit zowel op vlak van drama, zingen, knutselen enzovoort. Ook hou ik ervan om met de kinderen de natuur te verkennen. Maar het meest fantastische vind ik kinderen zien groeien en hen hier de kansen toe geven!

In mijn vrije tijd hou ik er van om samen met mijn vriend en mijn hond leuke wandelingen te maken in de bossen. Verder geniet ik er ook van om bij te kletsen met vrienden, op reis te gaan en te gaan zwemmen.

In de klas

In ons klasje worden we vergezeld van onze lieve klaspop Anna. Samen met Anna leren we spelenderwijs vele dingen, maar zich geborgen en veilig voelen in de klas, bij de juf en bij de andere kleuters is het allerbelangrijkste. Aan de hand van boeiende en uitdagende materialen worden de kleuters in hun spel gestimuleerd tot ontdekken, exploreren en experimenteren. We beleven samen een mooie tijd!

<

Wist je dat?

Op dinsdag juf Kelly in de klas staat.

Wij op woensdag turnen bij juf Limme.