Bijenklas

Juf Chantal

Ik ben Chantal,echtgenote van Marc, moeder van een  gezin van 4 kinderen en hun partners en ondertussen grootmoeder van een zalige kleinzoon.

Samen zijn met onze familie en vrienden, wandelen, fietsen, lezen en reizen zijn mijn passie…

Ik combineer sinds jaren het klasje van de 4-jarigen met zorg voor de kleuterschool.

Een extra opleiding zorg en gezinswetenschappen heeft me mee gevormd.

 

Ondersteuningsjuf Kelly

Hallo ik ben Kelly. Ik sta gedurende de week verspreid in verschillende kleuterklassen, dit zowel in De Ritsheuvel als in De Fontein. Op De Ritsheuvel kan je mij terugvinden in zowel de bijtjes- als eendjesklas.

In de klas ben ik heel graag muzisch met de kinderen bezig: dit zowel op vlak van drama, zingen, knutselen enzovoort. Ook hou ik ervan om met de kinderen de natuur te verkennen. Maar het meest fantastische vind ik kinderen zien groeien en hen hier de kansen toe geven!

In mijn vrije tijd hou ik er van om samen met mijn vriend en mijn hond leuke wandelingen te maken in de bossen. Verder geniet ik er ook van om bij te kletsen met vrienden, op reis te gaan en te gaan zwemmen.

In de klas

Naast het begeleiden van onder de knie krijgen van de schoolse vaardigheden staat het samen leven en leren  in de klas met  “aandacht  voor elkaar” in al zijn mooie en soms moeilijker momenten voor mij als mijn hoofddoel in het werk met mijn kleuters.

Kinderen “ vol vertrouwen over eigen kunnen en eigenheid” kunnen laten starten aan een volgende klas met de natuur in en om onze school als “anker-plaats” in hun eigen leventje is voor mij de grootste uitdaging van mijn job.

Met de ouders, collega’s en al wie de kinderen nodig hebben en genegen zijn meedenken en werken aan de toekomst van de mij toevertrouwde kinderen is mijn drijfveer….

<

Wist je dat?

Juf Chantal ook de  zorgjuf is van de kleuters.

Juf Kelly op maandag en woensdag in de klas staat.